Кадър Нова твНеловка ситуация в ефира на Нова тв. Ивайло Цветков

...
Кадър Нова твНеловка ситуация в ефира на Нова тв. Ивайло Цветков
Коментари Харесай

Мъжът на Мария Игнатова скастри Лора Крумова в ефир

Кадър Нова тв

Неловка обстановка в ефира на Нова тв. 

Ивайло Цветков - Нойзи и Мария Игнатова бяха посетители на Лора Крумова, с цел да споделят първи страсти от сватбата си, само че вместо това, в студиото на Нова тв се разигра много конфузна обстановка, която провокира доста мнения в обществените мрежи, написа.

Тв водещата се обърна към обичания на колежката си не с цялото му име, а единствено с " Нойзи ", както постоянно е представян в медиите. Реакцията на културолога, правист и състезателен коментатор беше мигновена: " Не ми е прелестно да ме назовават с този прякор. Имам си име - Ивайло ". Последва неудобно безмълвие, след което диалога продължи.

Припомняме, че Мария Игнатова и Ивайло неотдавна си спертнаха кокетна сватбена гала в село Житен, на която участвали единствено кумовете им - Алекс Раева и Сашо Жеков, както и децата на младоженците от предходните им връзки. Свещеникът пък, бил прочут на Нойзи. На въпрос на Лора Крумова за какво са избрали скромна гала, Цветков отвърна по този начин: " Това сме ние, това, което ни сплотява, е британската въздържаност с детайли на минимализъм, без прекомерно бравурно, насилено, да няма заря... ".

" Това е за нас двамата, доста държах никой различен да не разбере, тъй като ни визира единствено нас... даже и майките ни не знаеха дни преди сватбата ", добави и Мария Игнатова.

За първи път Ивайло Цветков признава и нещо доста интимно за обичаната си - съгласно него Мария е неповторима и е жена номер 1 на света, която, евентуално за изненада на мнозина, чете доста повече книги от него./

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР